Min deltagelse på udstillingen IKKE TIL SALG

Okker refleksioner 2000. 114x146 cm.
Okker refleksioner 2000. 114×146 cm.

Kunstmuseet Trapholt har inviteret mig til at deltager i en gruppeudstilling der hedder Ikke til Salg, hvor jeg deltager bl.a. med overstående maleri, som hedder Okker refleksioner fra 2000 og måler 114×146 cm.

Udstillingsperiode: 16. september 2015 til 16. maj 2016
www.trapholt.dk

Trapholt skriver:

“Alle kunstnere har et værk, de ikke vil sælge. Et værk som betyder noget særligt. Kunst handler ikke kun om at producere til et marked med henblik på salg. For kunstnerne handler det i højere grad om at bemestre feltet i en grad, så man kan bryde den æstetiske norm og bibringe feltet nye æstetiske udtryk, erkendelser og autentisk samtids-æstetik. At producere kunst er for de fleste en personlig kamp, hvor værket undfanges og bearbejdes. Processen er forskellig fra kunstner til kunstner, med ved afslutningen af den er selve værket en del af kunstneren, som har givet alt for at omsætte sin idé til materialets væsen. Hvordan tager man afsked med sit kunstværk? – Betyder det noget hvem der køber det? – Og hvorfor kan kunstneren ikke få sig selv til at sælge netop dette værk?
20 danske nulevende markante danske kunstnere deltager i udstillingen med hver deres private værk. Udstillingen fortæller de personlige historier bag de enkelte værker, der spænder fra maleri, skulptur til video”.

Deltgerne er:

Anders Kirkegaard      Anna Sørensen    Astrid Kruse Jensen   Benny Dröscher   Eske Kath   Gudrun Hasle   Ida Kvetny   Jes Fomsgaard   Kathrine Ærtebjerg   Kirsten Justesen   Malene Landgreen   Marco Evaristti   Marianne Grønnow   Martin Bigum   Milena Bonifacini   Peter Callesen   Peter Carlsen   Peter Rössell    Peter Martensen   Uffe Christoffersen

ikke_til_salg_250x353

Reklamer