10 kunstnere 10 år på Flintholm

05. Tiger, tiger, burning bright.  In the forests of the night. 150x180 cm. 2013. Uffe Christoffersen

 

 

Galleri Flintholm

 

STOR JUBILÆUMSUDSTILLING

10 kunstnere 10 år på Flintholm

 

Fernisering med taler og jazz – lørdag. Den 2. nov. Kl 13.00 -17.00

 

KL 15.00, I forbindelse med ferniseringen taler Mads Damsbo, direktør for Brandts og restauratør Palle Jensen, kunstsamler og fmd. for Andersen festivalen.

Galleri Flintholms 600 m2 store galleri i 2 etager, er ryddet for at give plads til mere end 100 nye værker som tæller 6 malere, 3 keramikere og en billedhugger.

10 års udstillingen med de 10 kunstnere – 9 danske kunstnere og en enkelt svensk. Bosiddende i hhv. Frankrig, Spanien, Sverige og Danmark. De 10 kunstnere er:  Annette Wier,  Arne Haugen Sørensen, Dorthe Krabbe,  Gunleif Grube, Judit Ström, Jørgen Pedersen, Lene Regius, Per Mølgaard,  Per Weiss og Uffe Christoffersen.
Alle kunstnerne har anmeldt deres ankomst på ferniseringsdagen.

Billederne jeg skal udstille kan ses HER som et preview, på min hjemmeside
Galleriejer Litten Gervang fremhæver i forbindelse med jubilæumsudstillingen sit mål fra 2003 da galleriet åbnede  ”Vi ønskede at skabe et ekstraordinært sted med stor kunst, nu 10 år efter med mere end 30 separatudstillinger og tusindvis af gæster synes jeg at det er lykkedes. Jubilæumsudstillingen er med kunstnere som også har troet på Galleri Flintholm og været med til at give galleriet og publikum lov til at opleve noget af det bedste samtidskunst vi har”

Reklamer