KLAR TIL AFGANG

Det er mandag morgen, og nu er alt klar til kl. 10, hvor fragtmanden kommer og henter vores malerier til udstillingen i Janus Bygningen, med fernisering d. 27 oktober kl. 15.

Det er dejligt at vi nu er kommet så langt med alle de praktiske forberedelser. Vi har spændt vores malerier op på nye blindrammer, fordi vi afmonterede dem hjemme for at de kunne være i bilen på den lange vej fra Sydfrankrig til Danmark. Vores hjemmesider er blevet opdateret, med nye fotos og tekst, og jeg har lavet 14 nye tryk til udstillingen, som jeg kalder Black Computer Art.

På onsdag skal vi hen og placere billederne i de to store rum udstillingen skal være i. Rummene kan godt minde om dem der er i  Den Frie Udstillingsbygning, fordi der er et smukt ovenlys og ingen vinduer der forstyrrer selve malerierne, så det giver beskueren en mulighed for at koncentrere sig om det egentlige.

Det har været en dejlig periode, hvor vi har arbejdet sammen, om dette fælles projekt, for det giver en stor frihed at lave sin egen udstilling. Det er en udfordring der giver en masse modstand så man gør sit yderste, både med maleriet og engagementet i selve udstillingens forløb.

Vi har gjort sit vores bedste, og udstillingen må, når den først er hængt op, klare sig så godt som den kan.

 

Reklamer